Sınava Girmeden Üniversite Mezunu Olabilirsiniz

ABONE OL

Sınava girmeksizin üniversite eğitimi almak isteyenler için, uluslararası eğitim imkanı IQY Teknik Üniversitesi tarafından Türkiye'ye yönelik hizmete alındı. Üniversiteye kayıt için, lise mezunu olmak yeterli koşul olarak kabul ediliyor.

IQY Teknik Üniversitesi Türkiye Dekanı Prof.Erdal Fırat, hemen hemen her bölümün eğitimini sunduklarını söyleyerek “Çok cazip koşullarla mühendisliklerden, hukuk, sosyoloji ve psikoloji gibi birçok alana kadar üniversite eğitimi veriyoruz. Atadığımız danışman akademisyenler vasıtasıyla uzaktan eğitim koşullarını da kolaylaştırıyoruz.” dedi.
IQY Teknik Üniversitesi’nin dünyanın en saygın ve köklü geçmişe sahip üniversiteleri arasında bulunduğunu kaydeden Prof. Dr. Erdal Fırat, arzu eden öğrencilerini 3. sınıftan itibaren üniversitelerinin kampüslerinde eğitimlerini sürdürebileceklerini anlattı.
 
YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA EĞİTİMİ DE VAR 
 
Üniversiteleri bünyesinde tezli ve tezsiz yüksek lisans ile doktora eğitimi de verdiklerini anlatan Prof. Dr. Erdal Fırat, “Öğrencilerimiz mevcut iş yaşantılarından kopmadan üniversite eğitimlerini sürdürebiliyorlar. Bu koşullar, sunduğumuz eğitim imkanının cazibesini artırıyor. Sorumlu olduğumuz bölge Türkiye ve Türkiye sınır komşuları olarak belirlenmiş durumda. Üniversite eğitimini, ulaşılması zor, meşakkatli bir süreç olmaktan çıkardığımız için mutluyuz.” dedi.

iqy teknik üniversitesi türkiye dekanı prof.erdal fırat uluslararası eğitim imkanı lise üniversite yüksek lisans